'

Rukomet za sve

SPORT
Autor: Hit2
Izvor: RSBO
Pon, 3.07.2017
0

U Kladovu je od 26. juna do 2. jula, odžan kamp „Handball for all“ u organizaciji Dragana Đukića proslavljenog trenera i sadašnjeg selektora muške reprezentacije Crne Gore. Na poziv organizatora kampu su prisustvovali Dalibor Ristić generalni sekretar RSBO i Boislav Najdovski predsednik trenerske organizacije RSBO.

 

Pored Dragana Đukića, predavači na kampu su bili još i Dragan Adžić trener Rk Budućnost i selektor ženske reprezentacije Crne Gore, Branko Tamse iz Slovenije(trener RK Cenje),Slobodan Aćimov kondicioni trener (RK Đer Mađarska evropski prvak žene 2016/2017), Miki Radosavljević naš proslavnjeni golman,sad je u Dohi (Katar) gde radi kao trener golmana,Bob Hanning iz Nemačke,trener koji je vodio mnoge nemačke klubovei specijalni gost je bio Borko Ristovski iz Makedonije golman Barselone i Makedonske reprezentacije.

Pored delegacije RSBO prisutne su bile i delegacije iz Izraela, Tunisa, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Češke.

Kako kažu u Rukometnom saveza Braničevskog okruga, u razgovoru sa organizatorom kampa i svim ostalim gostima napravnjen je dogovor da u doglednoj budućnosti budu njihovi gosti gde bi preneli svoje znanje kako za trenere tako i za njihove mlade i perspektivne igrače.

Vaši komentari
Ostavite komentar