'

IDEA, Roda i Mercator zajedno u akciji za humanost

LOKALNE VESTI
Autor: Hit 1
Izvor: Večernje novosti
Pet, 19.05.2017
0

Odvajanjem jednog dinara od svakog računa u svih 339 svojih prodavnica, kompanija Mercator-S obeležava Human vikend 20. i 21. maja, a prikupljeni novčani iznos namenjen je korisnicima Humanitarne fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić”.


Odvajanjemjednog dinara od svakog računa u svih 339 svojih prodavnica, kompanija Mercator-S obeležava Human vikend 20. i 21. maja, a prikupljeni novčani iznos od pomenute akcije namenjen je korisnicima Humanitarne fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić”. Na ovaj način Kompanija učvršćuje partnerstvo sa Fondacijom i nastavlja niz aktivnosti kojima pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Kao još jedna manifestacija ove saradnje, u svim IDEA Super, Roda i Mercator prodavnicama širom Srbije, postavljene su posebno obeležene kutije u kojima potrošači mogu donirati svoju pomoć Fondaciji.

U prethodnoj godini Mercator-S je u više navrata pružao podršku Humanitarnoj fondaciji „Budi human“. Povodom otvaranja IDEA Super prodavnica u IMMO centru i na Bežanijskoj kosi, kompanija je mesec dana izdvajala dinar od svakog računa u ovim novootvorenim prodavnicama i ceo iznos donirala Fondaciji. Kupovinom medalje sa jednog od najvećih svetskih takmičenja koju je osvojio Aleksandar Šapić, Mercator-S se priključio akciji i tako donacijom od milion dinara još jednom pokazao humanost na delu.

U narednom periodu, a u saradnji sa fondacijom „Budi human“ biće realizovane i mnoge druge društveno odgovorne aktivnosti.

Vaši komentari
Ostavite komentar