'

Postavljen novi v.d. direktora TO Žagubica

OKRUG
Autor: Hit1
Izvor: SO Žagubica
Sre, 17.05.2017
0

Efikasan rad odbornika Skupštine opštine Žagubica obeležio je još jedno skupštinsko zasedanje održano u Žagubici u ponedeljak 15. maja, kojim je predsedavala predsednik Skupštine opštine Olivera Pauljeskić. Dnevni red sadržao je četiri tačke i odbornička pitanja,  a o usvajanju je odlučivalo 20 odbornika.


Odbornici su za vršioca dužnosti  direktora Javnog preduzeća Turističke organizacije  izabrali Vladana Lazića, diplomiranog ekonomistu iz Žagubice, takođe usvojili Izveštaj o radu Opštinskog veća opštine Žagubica za 2016. Godinu, kao i Predlog zaključka o davanju saglasnosti na Odluku o pokretanju postupka za davanje u zakup nepokretanosti u Javnoj svojini neposrednom pogodbom.

Povodom usvojene četvrte tačke Dnevnog reda, skupštini se zahvalila i odbornik, Evica Milić, radnik u  veterinarskoj stanici „Homolje -  VET“ , naglasivši da je na pravi način rešen problem koji je  u interesu i građana opštine i zaposlenih u  veterinarskim stanicama u Žagubici i u Krepoljinu .

Novoimenovani vršioc dužnosti direktora javnog preduzeća Turističke organizacije Vladan Lazić, takođe je zahvalio na ukazanom poverenju odbornicima i rukovodstvu opštine, izrazivši nadu da će posao obavljati savesno i korektno

Vaši komentari
Ostavite komentar