'

Počela sa radom škola fudbala u Krepoljinu

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: SO Žagubica
Pet, 21.04.2017
0

Važnost sporta u životu naših najmlađih sugrađana i njihovo usmeravanje ka sportskim aktivnostima od najranijeg uzrasta je od velikog značaja i neophodno pre svega za kvalitetno provođenje vremena, zdrav i kvalitetan život, a kod onih najtalentovanijih i najvrednijih – i za postizanje vrhunskih sportskih rezultata.  Zahvaljujući podršci lokalne samouprave i uz prisustvo predsednika opštine Žagubica Safeta Pavlovića i predsednice SO Olivere Pauljeskić, u Krepoljinu je u ponedeljak, 17. aprila, počela sa radom besplatna škola fudbala u okviru Sportsko – fudbalskog udruženja ‘’Gornjak’’ koja je u startu okupila blizu 50 najmlađih igrača, a čiji je rad i funkcionisanje povereno proverenim sportskim stručnjacima.


Oduševljenju najmlađih igrača nije bilo kraja, a svoj sportski duh pokazali su već  na prvom treningu jer su, uprkos veoma hladnom vremenu, pažljivo pratili uputstva svog budućeg trenera i izrazili neskriveno zadovoljstvo zbog svojih prvih profesionalnih koraka na terenu.

Polaznici se za učešće u školi fudbala mogu i dalje prijavljivati, sa kompletne teritorije opštine, a donja granica za učešće je uzrast dece 2010. godišta.

Vaši komentari
Ostavite komentar