'

Očajna porodica kivna zbog presude: Ubio nam je ćerku a dobio samo 13 godina

HRONIKA
Autor: Hit2
Izvor: Kurir.rs
Uto, 4.04.2017
0

Dejan Stojiljković je osuđen na 13 godina zbog ubistva bivše devojke, što je izazvalo revolt njene majke, koja se obratila Ministarstvu pravde, piše Kurir.


Porodica Jelene Šindrić (29), koju je prošle godine ubio bivši dečko Dejan Stojiljković, ogorčena je što je on osuđen na samo 13 godina zatvora. Vesna Andrejić, majka nastradale devojke, kaže da je kivna što se Stojiljkoviću sudilo za obično ubistvo, a ne teško, iako je, po njihovom mišljenju, bilo elemenata za to.
Ona se, kako kaže, pismenim putem obratila premijeru i ministru pravde.
- Usprotivili smo se kazni iako je tužilaštvo tražilo toliko. Dejan je na sudu sve priznao i rekao da se kaje, da nije imao nameru da ubije Jelenu, što je sud naveo kao olakšavajuću okolnost u obrazloženju. Moje dete iz groba ustati neće, pa ne može ni da se odbrani - kaže potresena žena.
Ona se još jednom prisetila ubistva koje je prošlog februara šokiralo Požarevac.
- Dejan je sedeo tri sata ispred zgrade, čekao je moju ćerku kao zver u zasedi sa službenim pištoljem. Kad je otvorila vrata automobila, prišao je i ispalio četiri metka u nju. Posle svega se vratio kući, umio, obrijao i obrisao preteće poruke iz telefona koje joj je slao - ispričala nam je Vesna Andrejić.
U novembru 2015. otišla je u Beč i tamo se udala zbog papira.
- Pomislila je da je to način da pobegne od njega i rekla mu da ne želi da se vrati. Tamo je i upoznala Branka, koji je bio pored nje kad je ubijena - dodala je Andrejićeva.

Vaši komentari
Ostavite komentar