'

Domaći film "Biser Bojane" u režiji Milana Karadžića u CZK Požarevac

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Pet, 17.02.2017
0

Domaći film "Biser Bojane" u režiji Milana Karadžića biće emitovan u subotu, 18. februara, od 19 i 21 sat, u Centru za kulturu Požarevac. Nakon projekcije koja počinje od 21h, filmska ekipa će se pokloniti publici.

 

Glavni akteri letnje komedije, među kojima su Milutin Mima Karadžić, Slaven Došlo i Vanja Nenadović, pozdraviće bioskopsku publiku i družiti se sa gledaocima.

Đorđe Popović (Slaven Došlo), mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu (Vanju Nenadić), mladu lekarku i ćerku policijskog inspektora., koja putuje na Adu Bojanu.

Nikola Popović (Mima Karadžić), nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu očekuje „vruć“ doček policije I bivših partnera zainteresovanih za dijamante. Spreman na sve, ali ne i na susret sa sinom nakon dvadesetpet godina.

U filmu se takođe pojavljuju i Mira Banjac, Andrija Milošević, Hristina Popović, Emir Ćatović, Dubravka Drakić, Dušan Kovčević i drugi.

Ulaznice po ceni od 250 dinara mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu Požarevac.

Vaši komentari
Ostavite komentar