'

SNS Požarevac: Podrška kandidaturi Aleksandra Vučića

LOKALNE VESTI
Autor: Hit 3
Izvor: Hit radio, pozarevac.sns.org.rs
Čet, 16.02.2017
0

Gradski odbor Srpske napredne stranke Požarevac jednoglasno je na današnjoj sednici podržao kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

                         

Požarevački naprednjaci smatraju da je izbor aktuelnog premijera i prvog čoveka stranke za predsednika jedini način da Srbija nastavi sa dosadašnjom politikom reformi, kao i da nastavi svoj oporavak i razvoj i očuva stabilnost i samostalnost. 

- Aleksandar Vučić je kreator preporoda kroz koji Srbija prolazi od 2012. godine, nakon decenija propadanja, guranja zemlje u ruke tajkuna i dovođenja Srbije na ivicu bankrotstva. Svojim dosadašnjim radom nedvosmisleno je pokazao da uvek brani interese zemlje i naroda. Srbija je  danas poštovana i ugledna u svetu. Do toga nismo došli preko noći, već je to rezultat napornog rada i velikih odricanja i beskompromisne borbe protiv korupcije, borbe za svako radno mesto, borbe za svaku školu i bolnicu... za preporod Srbije! Ta energija je prepoznatljiva i ta energija ujedinjuje sve građane koji misle dobro Srbiji! To je politika Aleksandra Vučića koju prepoznaje i podržava narod Srbije!

Baš zato dajemo nedvosmislenu podršku Aleksandru Vučiću – našem kandidatu za predsednika Srbije. - kaže se u saopštenju za javnost koje je objavljeno nakon sednice Gradskog odbora SNS Požarevac 

Vaši komentari
Ostavite komentar