'

Remi u drugoj pripremnoj utakmici

SPORT
Autor: Hit 3
Izvor: Hit radio, foto Zoran MIlovanović
Sub, 11.02.2017
0

U kontrolnoj fudbalskoj utakmica imeđu ekipa FK Zvižda iz Kučeva ( bivšeg srpskoligaša) i požarevačkog FK Radnički 1926 odigrana je veoma jaka i borbena utakmica, bez pobednika i postignutih golova. 


Trener Zoran Miletić imao je na raspolaganju 22 igrača tako da je igrao sa dve postave tačnije prvo i drugo poluvreme su  igrala dva potpuno razlišita tima gostiju. Bilo je šansi na obe strane, šuteva u okvir gola ali požarevački mladi čuvar mreže Jovković (1998 godište) i pored punih ruku posla uspeo da prvo poluvreme sačuva mrežu bez golova. Bila je teška utakmica  zbog vremenskih uslova jer je pored Peka duvao jak vetar. Moglo se videti da su posle utakmice oba trenera bila zadovoljna remijem i igrom svojih igrača.

Požarevljane muči jedan veliki problem a to je mesto za treniranje pripremu utakmica i rad sa loptom. Glavni teren na Vašarištu nije u funkciji za treniranje, što stvara dodatne problem treneru Miletiću. Ovom situacijom na videlo je još jednom isplivao veliki problem i potreba koju ljudi iz fudbala stalno naglašavaju a to je teren sa veštačkom travom.

Vaši komentari
Ostavite komentar