'

Ponuda suvenira iz Požarevca

LOKALNE VESTI
Autor: Hit 1
Izvor: Hit radio
Pet, 26.08.2016
0

U Turističkom informativnom centru našeg grada, osim osnovnih informacija koje posetioci mogu dobiti o kulturnim znamenitostima ovog kraja, može se kupiti i neki suvenir. Kako kažu u INFO centru, povodom 53. Ljubičevskih konjičkih igrara pored standardnih suvenira pripremljeni su i novi.


"Posetioci za uspomenu uvek rado kupuju magnete i flaše, a ove godine ti suveniri su inovirani i napravljeni u obliku konja. Sezona je godišnjih odmora, i u ovom mesecu naši sugrađani pored gostiiju sa strane redovno kupuju prepoznatljive suvenire, koji ih asociraju i podsećaju na grad Požarevac i svoj kraj gde su nekada živeli", kaže Isidora Pavlović Baldić.

"Cene su pristupačne i ostale su na nivou prethodnih godina, tako da se magneti kreću od 250 do 300 dinara koliko koštaju i ostali suveniri, mada ima i onih čija se cena kreće od 1000 i više dinara", dodaje Pavlović Baldić.

Najprodavaniji su magneti sa različitim motivima grada različitih oblika, zatim zastave, flaše, čaše i šolje sa natpisima grada.

Radno vreme Turističkog informativnog centra je 7.30 do 20 sati radnim danima, subotom od 8 do 14 časova, dok će za vreme 53. LJKI, Info centar raditi od 8 do 22 sata.

Vaši komentari
Ostavite komentar