'

Sređivanje ergele i hipodroma pred LJKI (FOTO)

LOKALNE VESTI
Autor: Hit radio3
Izvor: Hit radio, Fejsbuk Bane Spasović
Ned, 7.08.2016
0

Pored tribina koje za svoju rekonsrukciju čekaju završetak javne nabavke 12. avgusta, uređenje infrastrukture je već u toku na svečanoj loži na hipodromu, ali i pojedini radovi u samoj ergeli.

Juče je gradonačelnik Požarevca, Bane Spasović na svom zvaničnom Fejsbuk profilu objavio status u kome je naveo da je jednog od visokih rukovodioca EPS-a, Slobodana Mitrovića, na njegovu molbu, poveo u obilazak ergele.

                       

Pored toga, u istoj objavi je napisano i da je to bila prilika da se obiđu radovi koji su tamo u toku. Na fotografijama koje i vi možete videti u dnu tekstu vidi se da se radovi izvode na trofejnoj sali, manježu ali i na zelenim površinama.

Podsećamo, Spasović je ranije najavljivao da je tamo planirana izgradnja biciklističkih i trim staza kao i "samoodrživog lavirinta" koji se od klasičnih razlikuje po tome što je napravljen od žbunja i biljaka, a ne od veštačkih materijala. Završetak kompletnog projekta rekonstrukcije ergele planira se za narednu godinu.

Kada je reč je o tribinama na hipodromu, tamo je u pitanju popravka betonskih radova - hidroizolaterskim, reparaturnim i sanacionim, a procenjena vrednost javne nabavke je oko 4,5 miliona dinara bez PDV-a. Rok za podnošenje ponuda je 12. avgust 2016. godine do 9:30h. 

Za razliku od ove javne nabavke, ona koja se tiče rekonstrukcije lože je “prošla” i radovi su u toku, a fotografije gradonačelnika sa obilaska ovih radova od pre tri dana, takođe možete pogledati u galeriji  ispod teksta.

Vaši komentari
Ostavite komentar