'

Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović danas stupio na dužnost

LOKALNE VESTI
Autor: Hit 1
Izvor: Hit radio
Sre, 25.05.2016
0

Novoizabrani gradonačelnik Požarevca Bane Spasović, danas je preuzeo dužnost od Miomira Ilića.


Nakon konstitutivne sednice Skupštine grada Požarevca koja je održana u ponedeljak 23. maja, danas je obavljen formalni čin primopredaje dužnosti i službenih akata između gradonačelnika. Tako će voljom većine građana, funkciju gradonačelnika Požarevca tokom naredne četiri godine obavljati Bane Spasović.


Miomir Ilić, bivši gradonačelnik je ovom prilikom rekao, da je tokom svog punog mandata imao veoma uspešnu saradnju sa svim saradnicima. Takođe je dodao, da ukoliko novo rukovodstvo zatraži saradnju i podršku, biće im na raspolaganju.

"Bilo je dobrih, loših, manje dobrih i teških trenutaka, ali sve to ide uz obavljanje izvršne i zakonodavne vlasti. Naravno, mi ćemo nastaviti tamo gde smo zapravo napravili presek. Svako ima svoju viziju razvoja grada i šta je prioritet, kao i to šta ćemo uraditi u narednom periodu", kaže Spasović.

Po njegovim rečima, u prethodnom periodu je napraviljeno nekoliko dobrih poteza, pre svega, mislivši na prošlogodišnju kopovinu Sećerane u stečaju i završetak severnog bloka Industrijske zone, što je stvorilo preduslov za dovođenje investitora u Požarevac.


Prilikom primopredaje, aktuelni gradonačelnik se zahvalio sada već bivšem gradonačelniku Miomiru Iliću na korektnoj saradnji koju su imali u prethodnom periodu, uz poruku, da će biti zaboravljeni nesporazumi koji su normalni u jednom radu, a sve u interesu građana Požarevca.

"Nadam se, da ćemo u narednom periodu ostvariti vidljive rezultate i dovesti investitore u naš grad, kako bi se Požarevljani zapošljavali u što većem broju" zaključio je novi gradonačelnik.

Vaši komentari
Ostavite komentar