'

Otvoren centar za veleprodaju cveća "012 Emma Flowers"

LOKALNE VESTI
Autor: Hit 2
Izvor: Hit radio
Pet, 1.04.2016
0
Danas je u Požarevcu otvoren centar za veleprodaju rezanog cveća "012 Emma Flowers", koji će svojom širokom ponudom moći da snabdeva cvećare u Braničevskom i Podunavskom okrugu, ali i celoj Srbiji.

Simboličnim presecanjem vrpce u prisustvu velikog broja saradnika iz okoline i zemlje, danas je u Požarevcu otvorena jedinstvena veleprodaja rezanog cveća "012 Emma Flowers".

Darko Jovanović, vlasnik i direktor, rekao je da u Braničevskom i Podunavskom okrugu, trenutno ne postoji nijedan objekat slične namene.

"Firma "012 Emma Flowers" je osnovana prošle godine i od prvog dana, konstantno nastoji da se prilagodi uslovima tržišta. Kako bismo bili što efikasniji i posvećeniji kupcima, došlo je do razvoja firme u 2 sektora, na veleprodajni i maloprodajni. Tokom proteklih godinu dana, otvorili smo četiri maloprodaje od kojih se dve nalaze u Požarevcu, ali i po jedna u Kostolcu i Žabarima", kazao je Jovanović.


Svojevremeno se objekat veleprodaje nalazio u Dunavskoj ulici, gde će se ubuduće prodavati samo saksijsko cveće. Danas u ovom savremeno opremljenom centru, koji se prostire na preko 500 kvadrata, prodavaće se sve vrste rezanog cveća.

Po njegovim rečima, reč je o asortimanu svežeg uvoznog cveća iz Holandije, Kolumbije, Ekvadora i Kostarike. Kako nam je Jovanović rekao, u bogatom asortimanu, kupcima će biti na raspolaganju preko 70 vrsta ruža raznih boja.


Zapravo, "012 Emma Flowers" je matična firma cvećarama „Anastasija“ koje su našim sugrađanima poznate, pre svega, po kvalitetu, povoljnim cenama, dobrom uslugom ali i ljubaznim osobljem. Poslovima uvoza i prodaje cveća bavi se već 30 godina, a trenutno upošljava 20 stalno zaposlenih radnika. 

Veleprodaja je smeštena, zajedno sa upravnom zgradom, na adresi Đure Đakovića 6, preko puta Bambija u Požarevcu. Telefon je 012/ 7 160 160

Osim direktne kupovine, omogućena je i distribucija cveća širom zemlje.

Vaši komentari
Ostavite komentar