'

„Braća po babine linije“ od 26. marta u Požarevcu

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Uto, 22.03.2016
0

Od 26. marta na repertoaru bioskopa Centra za kulturu u Požarevcu naći će se domaće ostvarenje „Braća po babine linije“ filma nastalom po seriji “Selo gori, a baba se češlja”, reditelja Radoša Bajića.


Film će biti prikazan u Velikoj sali CZK, od 26. do 30. marta, u terminima  od 18 i 20 časova.

O filmu:

Umesto da stignu do Beograda gde ih čeka daleki rođak iz Australije, “Radašin će zalutati sa tajanstvenom plavušom (Jelena Gavrilović) u gorostasnim planinama u kojima riču medvedi”, a Milašin će “ umesto da pre Radašina stigne do blaga koje ga čeka, zaglaviti u selo Vranovo, na planini Sokolovica, sa koje puca vidik na zonu bezbednosti, gde šiptarski dronovi svaki dan izviđaju ono malo Srba koji su tu ostali”.

Na ovom putu im se pridružuju i ostali radoznali stanovnici Petlovca. Radojka (Ljiljana Stjepanović),  Zlatana (Olga Odanović) i sin Dragan (Nenad Okanović) kreću u potragu za Radašinom i Milašinom.  Igrom slučaja, vođeni različitim ciljevima, u nekom momentu na jednom mestu se okupljaju svi Petlovčani, ujedinjeni pred pitanjem: “Gde su braća po babine linije!?”.

Karte po ceni od 250 dinara mogu se kupiti na blagajni Centra za kulturu Požarevac. Radno vreme blagajne je od 7 do 15 časova.

Vaši komentari
Ostavite komentar