'

Još jedna donacija požarevačkoj bolnici

LOKALNE VESTI
Autor: Hit 2
Izvor: Hit radio
Sre, 2.03.2016
1

Požarevačka bolnica uskoro dobija 20 bolničkih kreveta za intezivnu negu i vozilo Fiat 500 L od Fondacije NJ.K.V. Princeze Katarine Karađorđević, potvrdio je Hit radiju, direktor Opšte bolnice dr Srećko Bosić.Po njegovim rečima, donacija je krenula iz Amerike, a nakon svih procedura u požarevačku bolnicu bi trebala da stigne za oko dva meseca.

“Princeza Katarina je krajem januara prilikom posete požarevačkoj bolnici, dala obećanje da će našoj ustanovi donirati još 20 kreveta za intezivnu negu. Kako smo tada iskazali potrebu i za jednim vozilom, koje bi bilo poželjno za prevoz sedećih bolesnika, pored kreveta stiže i novo vozilo Fiat 500 L",  izjavio je Bosić.

Dr Bosić je ovom prilikom pohvalio saradnju koju Opšta bolnica ima sa Fondacijom Nj.K.V. Princeze Katarine Karađorđević, i dodao, da je ova donacija izuzetno vredna i potrebna ustanovi.

Podsećamo, Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina su krajem januara posetili Požarevac, i Opštoj bolnici uručili donaciju vrednu 4.270.000,00 dinara. Uručena donacija  se sastojala od 8 kreveta marke “Strajker”, najsavremenijih kreveta za intenzivnu negu. 

Vaši komentari

djoka

Sre, 2.03.2016
pa ti karadjordjevici duguju milione za struju u belom dvoru,, i oni su kao neki dobrotvori.nego su oni masonski izaslanici engleske kraljice koja daje tu lowu da bi nas potkupila..
Ostavite komentar