'

Ivanjdanski vašar od 6. do 8. jula u Požarevcu

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Sre, 3.07.2024
0

Od 1. jula, JKP "Komunalne službe" Požarevac je započelo sa izdavanjem prodajnih mesta za Ivanjdanski vašar, koji će se održati od 6. do 8. jula u Požarevcu.


 


Ovogodišnji vašar biće organizovan na već poznatim lokacijama u gradu, obuhvatajući ulice Lole Ribara od Jug Bogdanove do Partizanske, Ilije Gojkovića, te delove Partizanske od Dalmatinske do Kosančićeve, kao i Stiške do ulice Devet Jugovića. Navedene ulice će biti zatvorene za saobraćaj od petka, 5. jula od 22 sata, do utorka, 9. jula do 15 sati.

Glavne zabavne atrakcije biće smeštene u Bambi parku, dok će manje radnje biti raspoređene, u delu iz Hale sportova i stadiona.

Cene prodajnih mesta su minimalno podignute u odnosu na prethodnu godinu, a raspodela istih obavlja se u prostorijama službi kod Hale sportova.

Izlagači su pozvani da na vreme rezervišu svoja prodajna mesta, kako bi učestvovali u ovogodišnjem Ivanjdanskom vašaru, tradicionalnom događaju koji privlači brojne posetioce iz Požarevca i okoline.

Za više informacija i rezervaciju mesta, zainteresovani se mogu obratiti JKP "Komunalne službe" Požarevac ili posetiti njihove prostorije kod Hale sportova.

Vaši komentari
Ostavite komentar