'

Zlato za Požarevljanku

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Pet, 22.03.2024
0

Međunarodni bokserski turnir, 61. Beogradski pobednik – Memorijal Branko Pešić 2024, održan je od 12. do 17. marta u Hali „Aleksandar Nikolić“. Naša Požarevljanka srpska superteškašica Sara Miljković u izvanrednom meču sa 3:2 pobedila reprezentativku Mađarske Reku Hofman i osvojila zlato i ponela naslov najbolje tehničarke ovog takmičenja”.

 

 


U hali “Aleksandar Nikolić” završeno je 61. izdanje međunarodnog boks turnira duge i bogate tradicije “Beogradski pobednik - Memorijal Branko Pešić”. Turnir koji je već dugi niz godina svrstan u A kategoriju turnira prema Svetskoj bokserskoj federaciji ove godine ugostio je 93 boksera i 35 bokserki iz 16 zemalja sveta, od Bolivije, preko Bangladeša, do Francuske, Rusije, Kipra, Belgije, Kazahstana, Jermenije.

Naša Požarevljanka i srpska superteškašica Sara Miljković, u izvanrednom meču sa 3:2 pobedila reprezentativku Mađarske Reku Hofman, osvojila zlato i ponela naslov najbolje tehničarke ovog takmičenja.

“Mađarica nije bila lak protivnik, dosta iskusnija i uigranija u boksu od mene, ali pokazala sam da ništa nije nemoguće i kako se bori za boje Srbije”, kazala je za naš mediji, Sara Miljković dodajući da uskoro kreće sa pripremama za prvenstvo Evrope koje se održava u Beogradu.

„Beogradski pobednik” je održan pod pokroviteljstvom Grada Beograda, podržan je od strane generalnog sponzora MTS-a i u organizaciji Bokserskog saveza Srbije.

 

Vaši komentari
Ostavite komentar