'

Prijem za dame u prostorijama Gradskog odbora

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Uto, 5.03.2024
0

Gradski odbor Srpske napredne stranke Požarevac, u saradnji sa Unijom žena SNS Požarevac danas je organizovao koktel za dame povodom predstojećeg Dana žena.


Miodrag Stepanović, predsednik Gradskog odbora, iskoristio je priliku da se zahvali svim damama, članicama Srpske napredne stranke, na svemu što su do sada uradile, kako za SNS, tako i za grad Požarevac

"Želim da se istinski zahvalim svim našim damama, članicama naše stranke koje su tu sa nama od prvog dana. Mnogo ima dama, naših majki, sestara, baka, koje su sa nama od samog osnivanja stranke. Za sve te godine provedene u stranci vaš doprinos je nemerljiv, jer koliko god da se muški pol diči da je jači pol, fizički možda da, ali u svakom drugom smislu žene su stub našeg društva. One su te koje odgajaju i našu decu, one su te koje drže i našu kuću, međutim, one trebaju da budu te kojima moramo da damo veći prostor i da se uključe još više u politički život. Želim da vam poručim, da ćete uvek moći da nađete u našoj stranci i nas kao jedan čvrst oslonac i mi vas, kao čvrst oslonac i stub postojanja, ne samo Srpske napredne stranke, već i čitave naše države u celini. Hvala Vam na tome i pozivam vas, da se slobodno što više uključite u rad stranke, da dolazite u naše odbore u Požarevcu i Kostolcu, jer na taj način će moći da se čuje mnogo više vaš glas", kazao je Stepanović.

Vaši komentari
Ostavite komentar