'

Međunarodni sajam turizma, Požarevac u znaku Milene Pavlović Barilli

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio, sajam.rs
Pet, 23.02.2024
0

Pod sloganom „AVANTURA POČINJE OVDE!“ na Beogradskom sajmu počev od 22. do 25. februara, u halama 1, 1A i 4 održava se najznačajnija turistička manifestacija celog regiona jugoistočne Evrope i drugih delova sveta – 45. Međunarodni sajam turizma. Među mnogobrojnim zemljama, gradovima i turističkim destinacijama iz čitavog sveta, poziv turistima poslaće i Grad Požarevac sa svog štanda u hali 4.

 

 

Međunarodni sajam turizma u Beogradu koji su u sredu svečano otvorili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i grčka ministarka turizma Olga Kefalogiani, od 22. februara, od 10 sati, otvoren za posetioce.

Grčka, omiljena letnja destinacija turista iz Srbije, je zemlja partner ovogodišnjeg sajma.



Turistička organizacija grada Požarevca predstavlja se u Hali 4 Beogradskog sajma.  Ovogodišnji brend sajma je Milena Pavlović Barilli, a posetioci će imati priliku da se upoznaju sa novim publikacijama Galerije, bogatim asortimanom suvenira i  promotivnim materijalom.

Prezentacija Turističke organizacije Grada Požarevca počinje u 12 sati. 

Na 45. Sajmu turizma koji traje do nedelje, više od 400 izlagača, turističkih agencija, organizacija, hotela, firmi iz više od 27 zemalja predstaviće svoju turističku ponudu.

Pod sloganom „Poslužite se“ istovremeno uz Sajam turizma u halama 2A i 2C odvijaće se i 19. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA, koji će okupiti brojne domaće i inostrane kompanije iz najrazličitijih oblasti u vezi sa ugostiteljskim delatnostima koje svaku turističku ponudu dižu na viši nivo – proizvodnjom, distribucijom i prodajom hotelskog i ugostiteljskog nameštaja, opremom za kuhinje, restorane i barove, kao i uslužnim delatnostima, novim trendovima poslovanja, snabdevanja i funkcionisanja ugostiteljskih objekata.

Svi ovi aspekti zajedno čine ovu veliku manifestaciju na Beogradskom sajmu najvažnijim godišnjim događajem u promociji, razvoju i unapređenju turističke industrije regiona.

Radno vreme Sajma turizma i Sajma HORECA-OPREMA je od četvrtka 22. do subote 24. februara od 10 do 19 časova i u nedelju 25. februara od 10 do 18 časova.

Cena pojedinačne ulaznice je 500 dinara, a parkinga za automobile 200 dinara po satu. 

 

Vaši komentari
Ostavite komentar