'

Grad Požarevac na Sajmu turizma, prezentacija turističke ponude u petak 23. februara

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio, Tanjug
Uto, 20.02.2024
0

Pod sloganom „Avantura počinje ovde!“ na Beogradskom sajmu će od 22. do 25. februara biti održan 45. Međunarodni sajam turizma, a zemlja partner sajma biće Grčka. Turisička organizacija grada Požarevca tradicionalno će uzeti učešće I predstaviti svoje turističke potencijale.

 


Za ljubitelje putovanja i najširu publiku, ovo je jedan od omiljenih godišnjih događaja, a iz bogate sajamske ponude posetioci će biti u prilici da izaberu putovanja prema svojim afinitetima.

Turistička organizacija Grada Požarevca tradicionalno uzima učešće i predstavlja svoje turističke potencijale. Prezentacija je planirana u petak 23. ferbuara, u 12 sati, na štandu u hali 4. 


Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Grčka, a očekuje se da će ova saradnja doprineti daljem unapređenju turističkog prometa između dve zemlje. U paviljonu Nacionalne turističke organizacije Grčke, ubedljivo najtraženije destinacije za građane Srbije koji letuju u inostranstvu, biće prisutni izlagači iz cele zemlje, od regionalnih predstavnika, turističkih organizacija iz najpopularnijih grčkih destinacija, do profesionalnih udruženja.

Paralelno sa ovim sajmom, odvijaće se i 19. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme HORECA-oprema. 

Ovaj sajam okupiće brojne domaće i inostrane kompanije iz raznih oblasti u vezi sa ugostiteljskim delatnostima, kao što su proizvodnja, distribucija i prodaja hotelskog i ugostiteljskog nameštaja, opreme za kuhinje, restorane i barove, kao i uslužnim delatnostima, novim trendovima poslovanja, snabdevanja i funkcionisanja ugostiteljskih objekata.

Vaši komentari
Ostavite komentar