'

Olimpijada za starija lica održana u Sportskom centru Požarevac

LOKALNE VESTI
Autor: Hit3
Izvor: Hit radio, foto Sportski centar Pozarevac
Pon, 9.10.2023
0

Olipijada „Zabranjeno starenje“ održana je u „Sportskom centru Požarevac“ uz učešće udruženja, koja okupljaju ljude u penziji iz Braničevskog okruga. Olimpijadu je u organizaciji Saveta za stara lica pri Skupšini Grada Požarevca otvorio član Gradskog veća za sport Milan Jović.

 

 

Takmičenje je okupilo 11 udruženja i to ekipe „Vojni penzioneri“, „Prosvetni penzioneri“, „Starosni penzioneri Požarevac“, „PUPS“, „Požarevac 012“, „Penzioneri Veliko Gradište“, „Penzioneri Golubac“, Penzioneri Žabari“,  „Penzioneri Malo Crniće“, „Invalidi rada Kostolac“, i „Starosni penzioneri Kostolac“.

Preko 60 učesnika takmičilo se u četiri discipline, pa su svoja umeća pokaali u brzom hodanju, šutiranju penala na male goliće, pikadu i šutiranju slobodnih bacanja na koš.

U disciplini pikado najbolja je bila ekipa „Penzioneri Golubac“, „Starosni penzioneri Požarevac“ su trijumfovali u kategoriji šutiranja slobodnih bacanja na koš, dok je ekipa "Pups"-a trijumfovala u kategorijama štafeta i šutiranja penala na male goliće.

Zbog trijumfa u dve kategorije, "Pups" je proglašen za sveukupnog pobednika.

Pored pehara, svi pobednici dobili su i poklon pakete, dar apoteka „Nana“ iz Požarevca.

Vaši komentari
Ostavite komentar