'

Uprava saobraćajne policije trenutno sprovodi akciju pojačane kontrole u cilju očuvanja bezbednosti saobraćaja

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Uprava saobracajne policije
Uto, 10.01.2023
0

Danas nas u većem delu Srbije očekuju vlažni kolovozi i nepovoljni vremenski uslovi za odvijanje saobraćaja, pa je vozačima upućen apel da brzinu kretanja vozila prilagode stanju puta i atmosferskim prilikama.




Podsećamo i da Uprava saobraćajne policije trenutno sprovodi akciju pojačane kontrole u cilju očuvanja bezbednosti saobraćaja tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

Za svega devet dana iz saobraćaja je isključeno 1.535 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola i 68 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a pored toga, sankcionisano je još 18.000 drugih prekršaja.

S obzirom da nas i u narednom periodu očekuje veći broj slava i drugih proslava, apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i da odgovornim ponašanjem doprinesu očuvanju bezbednosti saobraćaja tokom praznika, a posebno apelujemo na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, navodi se u saopštenju Uprave saobraćajne policije MUP-a. 

 

Vaši komentari
Ostavite komentar