'

Majski prijateljski susreti u Požarevcu

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Sub, 14.05.2022
0

Petnaestu godinu za redom u Požarevcu se održavaju Majski sportski susreti, na kojima se okupljaju i sportski nadmeću radnici preduzeća i ustanova iz Požarevca i Gradske opštine Kostolac.


 


U Požarevcu danas će se takmičiti oko 500 radnika iz 16 preduzeća i ustanova. 

- PD “Autotransport”, PD “Kostolac usluge”, PD “Geogard”, Kopovi Kostolac, PU Požarevac, JP PTT Požarevac, Kazneno-popravni zavod Zabela, JKP “Vodovod I kanalizacija” Požarevac, JKP “Komunalne službe” Požarevac, “Vodoprivreda”d.o.o, ZZJZ Požarevac, JKP “Parking servis” Požarevac, EPS Distribucija Požarevac, Prosveta i Grad Požarevac

Na samom početku učesnike je pozdravio Miomir Vojinović, organizator sportskih igara u Požarevcu, a sportske radničke igre zvanično je otvorio predsednik Skupštine grada Predrag Mijatović.




Današnje takmičenje će se odvijati u osam disciplina, a to su mali fudbal, basket, ribolov, nadvlačenje konopca i streljaštvo u kojima će se takmičiti muške ekipe.

U odbojci će takmičenje biti održano u kombinovanim žensko-muškim ekipama, dok će se u muškoj i ženskoj konkurenciji održati nadmetanja u stonom tenisu i pikadu.

Takmičenje će se u većini disiplina održati na prostoru oko požarevačke Sportske hale, odbojkaši u OŠ ”Sveti Sava”, takmičenje u streljaštvu biće u požarevačkoj streljani "Strelac” dok će se ribolovci nadmetati na Dunavcu.

Vaši komentari
Ostavite komentar