'

Počela sezona na Gradskom bazenu

LOKALNE VESTI
Autor:
Izvor:
Pet, 6.06.2014
0

Bazen u Požarevcu otvorio je danas u 10 časova svoja vrata za posetioce, a današnja temperatura primamila je desetak najhrabrijih kupača koji su otvorili ovogodišnju sezonu.

\"\"

Iako je temperatura vode oko 18 stepeni, nesto niža od normalne koja je od 23 do 26 stepeni, kupači se nisu žalili, već su uživali u prostranstvu plivačkog bazena, udobnim ležaljkama, i novom ambijentu. Bilo je i onih koji su sa strane posmatrali dešavanja, čekajući topliju vodu.


Na bazenu su od danas svakodnevno prisutni spasioci, koje čine članovi Vaterpolo kluba. Prateći sadržaji i široka lepeza programa, osim standardnog dela što se tiče kupanja, obuhvataće nagradne igre, školicu plivanja, akvabik, aerobik, hidrobik, rekreativno plivanje.

\"\"

Ove godine po prvi put biće održano i zvanično takmičenje Vaterpolo kluba Požarevca, koji će se ove sezone takmičiti u Drugoj ligi Srbije na Gradskom bazenu. Posetioci će moći da uživaju u travnatom delu na kome će biti odbojke, fudbala, ljuljaški, tobogana ali i ogradjenih paviljona intimnijeg tipa, kako bi oni koji žele malo privatnosti mogli da se opuste. Obezbedjen je i solidan broj novih ležaljki i suncobrana, kao i garderobnih ormarića. Ispravnost vode bazena proveravaće se svakog dana od strane Zavoda za javno zdravlje u Požarevcu, rekao je za naš medij, član programske službe Gradskog bazena, Miloš Živanović.

Cena dnevne ulaznice je 150 dinara.

\"\"

\"\"

\"\"

Izvor: Hit radio
Autor: Hit 3
Vaši komentari
Ostavite komentar