'

Vozili pod dejstvom alkohola

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: PU Pozarevac
Pon, 7.03.2022
0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, u lokalnoj akciji sprovedenoj za vikend, zadržali su petoricu muškaraca koji su vozili pod dejstvom alkohola.




Policija je u Požarevcu zaustavila dvojicu vozača „fijata“, pedesetosmogodišnjaka koji je vozio sa 2,73 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetšestogodišnjaka kome je izmereno 1,78 promila alkohola.

Obojica su privedena sudiji za prekršaje koji im je izrekao novčane kazne u iznosu od 120.000 odnosno 100.000 dinara, zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom devet i osam meseci, kao i 15 kaznenih poena.

Saobraćajna patrola u okolini Žagubice, zatekla je četrdesetšestogodišnjeg vozača „forda“ koji je upravljao automobilom sa 1,89 promila alkohola u organizmu.

Vozač je priveden sudiji za prekršaje koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 100.000 dinara, zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom osam meseci, kao i 14 kaznenih poena.

Policija je takođe u Požarevcu i okolini Velikog Gradišta isključila iz saobraćaja vozače „fijat punta“ (38) i „pežoa“ (68) koji su automobilima upravljali sa 1,50 i 1,33 promila alkohola u organizmu i protiv njih su podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Vaši komentari
Ostavite komentar