'

Grad Požarevac raspisao konkurs za NVO i udruženja koja su od javnog interesa za grad Požarevac

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: pozarevac.rs
Pon, 24.01.2022
0

Gradsko veće Grada Požarevca raspisalo je konkurs za finansiranje ili sufinansiranje programa/projekata NVO i udruženja koja su od javnog interesa za grad Požarevac u 2022. godini sredstvima iz budžeta Grada Požarevca, u ukupnom iznosu od 16.500.000,00 dinara.

 

 

Pravo podnošenja prijave za finansiranje ili sufinansiranje programa imaju udruženja koja su od javnog interesa za Grad Požarevac pod uslovom da sprovode aktivnosti ili da im je sedište na području Grada Požarevca, kao opštinske ili međuopštinske organizacije.

Pod područjem Grada Požarevca podrazumeva se područje Gradske opštine Požarevac, izuzev područja Gradske opštine Kostolac.

 

Obrazac prijave na javni konkurs sa odgovarajućom dokumentacijom podnosi se Komisiji za vrednovanje prijavljenih programa i projekata udruženja i NVO u 2022. godini, sa naznakom

''Prijava na konkurs za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata udruženja i NVO od javnog interesa – ne otvarati'' putem pošte na adresu: Gradska uprava Grada Požarevca za Komisiju za vrednovanje prijavljenih programa i projekata udruženja i NVO u 2022. godini, ul. Drinska br. 2. 12000 Požarevac ili predajom na pisarnicu Gradske uprave Grada Požarevca.

 

Prijave na konkurs se podnose u roku od 15 dana od dana objavljivanja u lokalnom listu „Reč naroda“.

 

Detaljnije pročitajte na sajtu grada Požarevca OVDE.

Vaši komentari
Ostavite komentar