'

Novogodišnja fešta u Sportskom centru Požarevac (FOTO)

LOKALNE VESTI
Autor: Hit3
Izvor: Hit radio
Čet, 30.12.2022
0

Sinoć je završen prvi Novogodišnji vašar u Sportskom centru Požarevac. Hiljade posetilaca prošlo je tokom tri dana kroz halu sportova i klizalište koje bilo pored Sportskog centra.


 


Vašar je otvoren 27. decembra, u večernjim satima svečanom ceremonijom dok su vrata za posetioce bila otvorene tog dana od 10 sati.
Posetioci su pored zabave u luna parku i aparatima arkadnih igrara mogli da uživaju i u programu na bini, specijalno postavljenoj za tu priliku.Na njoj su se smenjivali programi poput nastupa folklonih ansambala, baletskog studija Amadeus, predstavnika takmičenja u pevanju "Pokaži sta znaš" i "Kostolac peva", a pravi hit za sve posetioce bile su i novogodišnji koncert za decu gvardia i specijalno izvođenje predstave "Miš maus kuća haus ili ti Mačak u čizmama", dramskog studija Centra za kulturu Požarevac.

Nakon te predstave koja je odigrana poslednjeg dana vašara 29. decembra, Grad Požarevac je najpre uručio nagrade pobednicima likovnog i literarnog konkursa organizovanog u sklopu manifestacije Dan borbe proti bele kuge a potom i novogodišnje paketiće za svu decu iz grada Požarevca i okoline, koja su došla tom prilikom u halu sportova.
Utisak je da iako prvi, ovaj novogodišnji vašar je pokazao da jednostavno mora prerasti u tradiciju i biti u kalendaru događaja kome će se Požarevljani radovati, naročito oni najmlađi.

 

Kako je sve to izlgedalo pogledajte u galeriji fotografija...

 

 

Vaši komentari
Ostavite komentar