'

Otvoren javni poziv za dodelu Svetosavske nagrade do 20. decembra

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: mpn.gov.rs
Uto, 23.11.2021
0

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja objavilo je javni poziv za dodelu Svetosavske nagrade za 2021.godinu, koji je otvoren do 20. decembra. Ovo priznanje se dodeljuje za izuzetne rezultate u oblasti obrazovanja i vaspitanja, unapređenje obrazovno-vaspitne prakse i razvoj naučnih i umetničkih dostignuća u oblasti obrazovanja i vaspitanja u Republici Srbiji.

 


Pravo da budu predloženi imaju učenici, studenti, zaposleni u obrazovnim i naučno-istraživačkim ustanovama, predstavnici stručnih društava, autori stručnih i naučnih dela iz oblasti obrazovanja i vaspitanja, kao i pojedinci i institucije koje učestvuju u formalnom i neformalnom obrazovanju i svojim angažovanjem doprinose razvoju ove oblasti.

Svetosavska nagrada dodeljuje se tradicionalno 27. januara.

Kriterijumi za dodelu Svetosavske nagrade za 2021. godinu objavljeni su na zvaničnoj internet stranici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja (www.mpn.gov.rs).

Predlozi se dostavljaju na adresu Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

Nemanjina 22-26 (za Sekretarijat), najkasnije do 20. decembra 2021. godine, sa naznakom „Javni poziv za dodelu Svetosavske nagrade za 2021. godinu“.

 

 

Vaši komentari
Ostavite komentar