'

Upis u Muzičku školu „Stevan Mokranjac“

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Pon, 5.04.2021
0


Muzička škola „Stevan Mokranjac“ iz Požarevca, obaveštava da prijavljivanje za polaganje prijemnog ispita za upis u Srednju muzičku školu je u period od 12. do 15. aprila, elektronskim putem na portalu Moja srednja škola (mojasrednjaskola.gov.rs).

Svi koji ne iskoriste prednost elektronskog podnošenja prijava, istu mogu podneti u papirnom obliku 15. i 16. U sekretarijatu Muzičke škole u ulici Kneza Lazara 1, u Požarevcu.

Takođe, upis u Osnovnu muzičku školu biće u terminima kao i ranijih godina. Provera muzičkih sposobnosti sprovešće se u tri termina I to 29. Maja, 5. Juna I 12. Juna.

Dodatne informacije roditelji mogu dobiti na telefon 012 223 396, na sajtu škole www.mokranjac.rs kao I putem društvenih na zvaničnom sajtu škole www.faceboom.com/muzickapozarevac.


Osnovna muzička škola „Stevan Mokranjac“ u Požarevcu započela je svoj rad 1949. Srednja škola postoji od 1982. Ima 4 izdvojena odeljenja.

Škola za osnovno i srednje muzičko obrazovanje “Stevan Mokranjac” u Požarevcu, nastavlja da čini napore kako bi se ulepšao učenički prostor i stvorili što bolji uslovi za rad i time podigao kvalitet nastave.

Kroz obrazovno-vaspitni proces o učenicima brine mlad i obrazovan kadar. Dobar deo zaposlenih prošao je kroz obrazovni sistem škole u kojoj su zaposleni.

Muzička škola u Požarevcu obrazuje oko 800 učenika raspoređenih na jedanaest odseka: klavir, harmonika, gitara, violončelo, flauta, saksofon, truba, horna, solo pevanje, violina, klarinet

 

 

Vaši komentari
Ostavite komentar