'

Prijava dece u vrtić elektronskim putem

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: pozarevac.rs
Čet, 4.03.2021
0

Roditelji Grada Požarevca od sada na potpuno elektronski i besplatan način mogu da prijave decu za upis u predškolsku ustanovu PU ”Ljubica Vrebalov” Požarevac.


Usluga eVrtić predstavlja elektronsku prijavu dece za upis u predškolske ustanove. Roditelj više ne mora da odlazi na razne šaltere prilikom prijave deteta u predškolsku ustanovu, već prijavu može da obavi elektronski na Portalu eUprava.

Od 2020.godine usluga je omogućena u 140 gradova i opština kao lakši,brži, potpuno elektronski i besplatan način prijave dece u predškolsku ustanovu.

Elektronsko podnošenje prijave se vrši jednostavnim popunjavanjem online obrasca, a prilaganje izvoda iz matične knjige rođenih, prebivališta i uverenja o zaposlenju nije potrebno, jer se automatski pribavljaju.


Usluga eVrtić na Portalu eUprava za PU ”Ljubica Vrebalov” Požarevac biće aktivirana u periodu trajanja konkursa za upis dece za radnu 2021/22.godinu, od 01.aprila do 15.maja.

Za detaljnije informacije možete se obratiti Predškolskoj ustanovi ”Ljubica Vrebalov” Požarevac na broj telefona: 012/71-00-112; 012/210-308.

Vaši komentari
Ostavite komentar