'

Uhapšen zbog prodaje lažnih, negativnih PCR testova

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Tanjug
Pon, 11.01.2021
0

J. Z. (36) iz Prijepolja uhapšen je zbog sumnje da je falsifikovao i prodavao negativne PCR testove, dok je protiv troje osumnjičenih podneta krivična prijava.Policija je prilikom kontrole automobila kojim je upravljao osumnjičeni 42-godišnji muškarac iz Prijepolja, u kome se kao suvozac nalazila 37-godišnja državljanka Crne Gore, pronašla dva falsifikovana negativna PCR testa na korona virus, koje su kako se sumnja, uz novčanu nadoknadu pribavili od J. Z i 36-godišnjeg muškarca, takođe iz Prijepolja.

J. Z. se tereti za krivično delo falsifikovanje isprave i u roku od 48 časova će biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju, precizira se u saopštenju policije koje je sinoć objavljeno na sajtu MUP-a.

Zbog sumnje da su izveršili isto krivično delo policija je podnela tužilaštvu krivične prijave protiv 42-godišnjeg muškarca i 37-godišnje crnogorske državljanke.

Krivicna prijava je podneta i protiv 36-godišnjeg muškarca iz Prijepolja zbog pomaganja u krivičnom delu falsifikovanje isprave.

 

Vaši komentari
Ostavite komentar