'

Objavljena lista poslodavaca u programu "Moja prva plata"

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: NSZ
Pet, 27.11.2020
0

U okviru programa "Moja prva plata" ukupno su se 7.352 kandidata povezala sa poslodavcima iz privatnog sektora, a potpisivanje ugovora o realizaciji programa počinje sutra, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje.

 

Lista odobrenih poslodavaca iz privatnog sektora za realizaciju programa Moja prva plata i objavljena na portalu Moja prva plata. Ukupno 7.352 kandidata povezala su se sa poslodavcima iz privatnog sektora.

Listu odobrenih poslodavaca iz privatnog sektora možete pogledati na sledećem linku: https://mojaprvaplata.gov.rs/poslodavci

Potpisivanje trojnog ugovora između Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavca i kandidata je planirano u periodu od 28.11. do 14.12.2020. godine. Poslodavcima preporučujemo da stupe u kontakt sa kandidatom I preciziraju datum početka programa, a koji mora biti u periodu od 30.11. do 14.12.2020. godine.

Za potrebe realizacije programa svim kandidatima je obezbeđen namenski tekući račun kod banke Poštanska štedionica ad, bez troškova održavanja računa, na koje će se isključivo vršiti uplata novčane naknade.

Za poslodavce iz javnog sektora informacija o načinu i vremenu povezivanja sa kandidatima će biti naknadno objavljena.

Vaši komentari
Ostavite komentar