'

Javna sednica za javni uvid u nacrt plana nove saobraćajnice Požarevac -Golubac

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: pozarevac.rs
Pon, 14.09.2020
0

Javna sednica komisije za javni uvid u nacrt prostornog plana područja posebne namene infrastrukturnog koridora državnog puta Ib reda, auto-put E-75 Beograd-Niš (petlja Požarevac) – Požarevac (obilaznica) – Veliko Gradište – Golubac biće održana u ponedeljak 21. septembra u Požarevcu.


JAVNI UVID u Nacrt Prostornog plana područja posebne namene infrastrukturnog koridora državnog puta IB reda, Autoput E-75 Beograd – Niš (petlja „Požarevac”) – Požarevac (obilaznica) – Veliko Gradište – Golubac i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Prostornog plana područja posebne namene infrastrukturnog koridora državnog puta IB, Autoput E-75 Beograd – Niš (petlja „Požarevac”) – Požarevac (obilaznica) – Veliko Gradište – Golubac na životnu sredinu, održan je od 20. JULA DO 18. AVGUSTA 2020. GODINE U TRAJANjU OD 30 DANA, u gradovima Smederevo i Požarevac i opštinama Veliko Gradište i Golubac, kao i na internet stranici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture (http://www.mgsi.gov.rs).

JAVNA SEDNICA KOMISIJE ZA JAVNI UVID biće održana u maloj sali Centra za kulturu Požarevac, i to u 10 sati, za podnosioce primedaba sa teritorije gradova Smederevo i Požarevac, a u 12 sati, za podnosioce primedaba sa teritorije opština Veliko Gradište i Golubac.

Fizička i predstavnici pravnih lica koja su u toku trajanja javnog uvida podnela primedbe u pisanom obliku, mogu prisustvovati javnoj sednici i iste usmeno obrazložiti. O svakoj podnetoj primedbi obrađivač planskog dokumenta javno iznosi svoj stav.

Usled epidemiološke situacije u Republici Srbiji, mole se sva zainteresovana fizička i pravna lica koja žele da učestvuju na javnoj sednici Komisije za javni uvid, da svedu broj predstavnika na minimum, uz obavezno poštovanje propisanih mera zaštite.

Vaši komentari
Ostavite komentar