'

Božinović: Bez predaha i tokom korone (VIDEO)

LOKALNE VESTI
Autor: Hit 3
Izvor: Hit radio
Ned, 14.06.2020
0

Retrospektiva učnjenog tokom zabrane kretanja i najstrožijih mera tokom virusa korone u Gradskoj organizaciji invalida rada Požarevac mogla bi se okarakterisati kao sjajno snalaženje u izuzetno teškim okolnostima.


Naime, gostujući u jutarnjem programu Nedremanje na Hit radiju, Danijela Božinović je navela da je funkcionisanje bilo otežano jer mnogi nosioci funkcija organizacije imaju preko 65 godina, i to kada se zna da su oni bili najviše pogođeni policijskim časom. Sjajnom organizacijom i angažovanjem onih nešto mlađih u svojim redovima uspeli su, ne samo da održe neophodan nivo funkcionisanja, već i da kao udruženje prevezu najveću količinu uglja svojim korisnicima, u odnosu na ostale slične organizacije.

Gostovanje u Hit radiju ujedno je bila i prilika da se zahvale prevoznicima koji su sa posebnim dozvolama uspeli da obave ovaj zahtevan posao i to tokom prepodneva i popodneva, izbegavajući tako kasne večernje i noćne sate, što je bilo posebno teško padalo ovoj kategoriji penzionera.

Božinović je još kazala da je njihova podružnica veoma angažovana u svojoj krovnoj organizaciji, uzevši u obzir da je njihov predsednik Svetozar Božinoviž ujedno i delegat u Skupštini organizacije Invalida rada Srbije. Poslednji napori usmereni su na poboljšanje sveukupnog stanja invalida rada u našoj zemlji, naročito nakon uočenih manjkavosti tokom korona virusa.

Više o svim ovim temama, uključujući njihove društvene aktivnosti i, sada već legendarne ekskurzije po zemlji i zemljama regiona, pogledajte u videu ispod.Vaši komentari
Ostavite komentar