'

Humani Mladi radnik

LOKALNE VESTI
Autor: Hit3
Izvor: Hit radio, foto privatna arhiva FK Mladi radnik
Sre, 25.03.2020
0

Rukovodstvo požarevačkog "Mladog radnika 1926" od prvog pomena uvođenja vanrednog stanja i zabrane kretanja ponudilo je pomoć starijim licima, a sada pozivaju i ostale sportiste da im se pridruže.


Gostujući u jutarnjem programu "Nedremanje" u prvim danima vanrednog stanja, predsednik kluba Senad Marić najavio je da će  oformiti tim za pomoć najstarijim žiteljima grada.


"Formirali smo ekipu od mladih igrača koja će vršiti uslužnu, besplatnu delatnost za građane Požarevca starije od 65 godina, kojima je zabranjen izlazak iz stanova i kuća. Momci će da se odazovu svakom pozivu sugrađana kojima je potrebna bilo kakva pomoć u snabdevanju hranom i kupovini namirnica. Naš tim delovaće na ovom zadatku dok se potpuno ne ukinu vanredne mere – kazao je predsednik Senad Marić i naveo da je svaka pomoć dobrodošla".


Akciju pomoći ispred igrača predvodi Predrag Luka, sa svojim saigračima Januševicem i Miladinovićem uz ostatak ekipe koji čine sekretarijat kluba, treneri omladinske škole i prijatelji kluba.

Predsednik Marić je još naveo i da će se tokom vanrednog stanja posebno pomoći bivšim požarevačkim igračima fudbala, ali i iz ostalih sportova koji su sada u penziji.Vaši komentari
Ostavite komentar