'

Ceca u Požarevcu za Srpsku novu godinu ?

LOKALNE VESTI
Autor: Hit3
Izvor: Hit radio, foto FB svetlanacecaraznatovic
Pet, 3.01.2020
0

Danas je Turistička organizacija grada Požarevca pokrenula pregovarački postupak za nastup Svetlane Cece Ražnatović na gradskom trgu u Požarevcu, za doček Srpske nove godine. Obaveštenje o tome, upravo je osvanulo na portalu javnih nabavki. 


Grad Požarevac do sada nije praktikovao organizovanje dočeka Nove godine po julijanskom kalendaru, tako da će ukoliko pregovarački postupak uspe, ova vest obradovati one koji su planirali da svečano, 13. januara obeleže početak 2020. godine.

Takodje, mnogobrojni ljubitelji ove pevačice imaće prilike da je posle dužeg vremena vide na koncertu u Požarevcu. Svetlana Ražnatović, je poslednji put nastupila pred Požarevljanima tokom devedesetih godina, u Sportskom centru.

Inače, Ceca je karijeru započela sa petnaest godina, hitovima Cvetak zanovetak, Lepotan i Cipelice, koji su joj obezbedili mesto tinejdžerske zvezde. Početkom devedesetih bira pesme za stariju publiku pa se tako ređaju hitovi Kukavica, Zaboravi, Šta je to u tvojim venama, Fatalna ljubav, Beograd, Idi dok si mlad, Kad bi bio ranjen, Mrtvo more, Neodoljiv, neumoljiv i drugi. Godine 1998. izdaje album Maskarada, s kojim postaje jedna od najpopularnijih i najtiražnijih zvezda Srbije. Usledili su hitovi Maskarada, Nevaljala, Nagovori, Dokaz, Crveno, Zabranjeni grad, 39.2, Dragane moj. 

Ceca 2004. godine osvaja hit-liste pesmama Trula višnja, Gore od ljubavi, Pazi s kime spavaš i Prljavo, prljavo, a 2006. postaje najtiražnija domaća pevačica, zahvaljujući albumu Idealno loša, i pesmama Lepi grome moj, Manta, manta i Pile. Pet godina kasnije izdaje album Ljubav živi, gde su najpopularnije pesme bile Sve što imam i nemam ja, Igračka samoće i Šteta za mene. 

Godine 2013. izašao je njen najnoviji album, a ona je na beogradskom Ušću održala koncert pred čak vise od 120.000 ljudi. 

Posle dve decenije karijere, ona je i dalje najtiražniji domaći izvođač, uživa veliku popularnost u narodu.


Vaši komentari
Ostavite komentar