'

„Turistički cvet“ Arheološkom parku Viminacijum

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Sre, 11.12.2019
0

Ove godine TOS proslavlja 35. godina jubileja dodele nagrade „Turistički cvet“ i 25 godina postojanja. Prinanje „Turistički cvet“ ove godine pripalo je Arheološkom parku Viminacijum. „Turistički cvet“ je najviše priznanje u oblasti turizma, koje se dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji. Ove godine prijavljivanje na konkurs trajalo je do 30. septembra. 

Turistička organizacija grada Požarevca predložila je „Viminacijum“ za ovo prestižno priznanje. 


Kako su istakli za nas mediji, iz TO Grada Pozarevca ove godine, sa ponosom mogu da istaknu da je u kategoriji Organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga Turistički cvet dobio „Arheloški park Viminacijum“. 

Nagrade su uručene u sredu u klubu poslanika, a prisustvovao je i Rasim Ljajić, podpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija. Nagradu je primio dr Miomir Korać, direktor Arheološkog parka „Viminacijum“.

Nagrada „Turistički cvet“ dodeljuje se u pet kategorija za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga i za doprinos razvoju i promociji turizma.

Podsećamo, Turistička organizacija grada Požarevca dobila je u 2018. godini nagradu Turistički cvet, za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u našoj zemlji.

Gradu Požarevcu „Turistički cvet“ pripao je u kategoriji „Najbolja manifestacija“ za „Ljubičevske konjičke igre“.

Vaši komentari
Ostavite komentar