'

Uskoro se završavaju radovi u Sinđelićevoj ulici

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Sre, 4.12.2019
0

Danas je gradonačelnik Požarevca Bane Spasović sa saradnicima obišao je radove u Sinđelićevoj ulici. U toku su radovi na izgradnji trotoara u ovoj ulici, kao i priprema za asfaltiranje.

 

Radovi na asfaltiranju Sinđelićeve ulice trebalo bi da počnu za desetak dana, a kako je rečeno svi radovi bi trebalo da budu gotovi do 20. a najkasnije do 25. decembra. Ulica će dobiti i nove stubove javne rasvete sa LED osvetljenjem, tako da će ova ulica dobiti jedan sasvim drugačiji izgled nakon završetka svih radova.


Po rečima gradonačelnika Baneta Spasovića, Sinđelićeva ulica odmah neće biti dvosmerna jer se mora izvršiti regulacija Nemanjine i same Sinđelićeve ulice kod male NIS pumpe.

U ovoj ulici ove godine najpre zamenjen glavni toplifikacioni vod, koji je napajao toplotom centar grada gotovo 40 godina, potom i glavni azbestni cevovod, urađena je i kišna kanalizacija. Takođe, urađen je i sekundarni vodovod, a toplifikacija je proširila radove jer je uradila i bočne priključke.

Sinđelićeva ulica je duga oko 400 metara, blizu 300 kvadratnih metara površine asfalta će biti odrađeno i blizu 2.200 metara kvadratnih trotoara.

Vaši komentari
Ostavite komentar