'

Formiran Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde (SSP) u Požarevcu

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Pet, 15.11.2019
0

Sinoć je zvanično formiran Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde (SSP) u Požarevcu i njihove prostorije su otvorene u Njegoševoj 4. Tim povodom Požarevac je posetio lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas sa Goranom S. Petrovićem, članom predsedništva stranke.Inicijativni odbor SSP je neformalno počeo sa radom u aprilu ove godine i čini ga 25 članova, a  deset delegata odbora je učestvovalo na osnivačkoj Skupštini stranke.
Na samom početku obratio se rekao je Vlada Milosavljević, predsednik Inicijativnog odbora SSP u Požarevcu obešavši nove ideje i energiju za grad. Pre predsednika stranke Dragana Đilasa, okupljenima se obratio i Goran S. Petrović, član predsedništva, koji je istakao da se nada da će ova patija okupiti što veći broj ljudi kako bi se, kako je naveo, boriti za bolju budućnost.
Dragan Đilas je na početku pozdravio sve stranke i organizacije čiji su predstavnici bili na ovom skupu i naveo "Želim da Vas zamolim da ostajete zajedno u celoj ovoj priči, bez obzira da li imate iste stavove ili se u nekim stvarima razlikujete. To jedinstvo i to što smo mi napravili pre godinu dana, daje nam nadu i osnov za budućnost Srbije", naveo je on, dodavši da se sve razlike između njih trebaju staviti po strani do trenutka kada se ne smeni vlast.
Nakon toga lider SSP je govorio o problemima koji vladaju u zemlji i načinu na koji bi se po njegovom mišljenju trebali rešavati.Jučerašnjem skupu i podršku novom odboru dali su predsednici odbora DS, Narodne stranke, Dveri, sindikata „Sloga“ i pokreta „Iskorak“.

Vaši komentari
Ostavite komentar