'

Uručene nagrade najboljima na Konkursu „Najlepše dvorište“

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Sre, 6.11.2019
0

Završena je još jedna akcija „Najlepše dvorište“ u organizaciji NIPD „Reč naroda“ Požarevac i požarevačkog JKP „Komunalne službe“ . U Gradskom zdanju danas je priređena svečanost povodom uručenja nagrada. 


Na konkursu za najlepše dvorište i ove godine su se nadmetali domićini sa područja čitavog Braničevskog okruga.  Žiri u sastavu Milica Mitić, dipl. ing. pejzažne arhitekture, Dragana Ivošević, dipl. ing. pejzažne arhitekture i Milena Perišić, inženjer zaštite životne sredine, po završetku akcije odlučivao je o najuređenijim dvorištima.


Prvo mesto, po mišljenju komisije, zaslužila je Ružica Živković iz Kostolca i novčanu nagradu od 7000 dinara, drugo mesto pripalo je Svetlani Spasojević iz Požarevca i novčana nagradu od 5000 dinara dok je treće mesto  i novčana nagrada od 3000 dinara pripalo Slobodanu i Snežani Nikolić iz Izvarice. Dobitnici su pored novčane nagrade dobili i godišnju pretplatu na nedeljne novine Braničevskog okruga „Reč naroda“. 

I ove godine posebne pohvale upručene su za uređenje dvorišta Eparhijskog dvora u Požarevcu i stambene zajednice u Trudbeničkoj ulici u Kostolcu.

Nagrade su uručili direktorka NIPD "Reč naroda" Andrijana Maksimović, direktor JKP Jomunalne službe Požarevac Slobodan Jović i predsednik Skupštine grada Bojan Ilić. 

Vaši komentari
Ostavite komentar