'

Kostić najavio Ulične trke i borbu za sve sportove u Požarevcu

LOKALNE VESTI
Autor: Hit 3
Izvor: Hit radio
Čet, 10.10.2019
0

Gostujući u jutarnjem programu Nedremanje na Hit Radiju, predsednik Sportskog saveza Grada Požarevca Zlatan Kostić, pozvao je sve sugrađane na današnju 56. Uličnu trku Grand Prih Požarevac 2019. Takođe bilo je reči i o položaju domaćih klubova.

Vezano za trku, bilo je reči o ispunjenju visokog renomea koji je ova trka zaslužila kroz učešće najboljih domaćih takmičara i gostiju iz inostranstva. Povodom održavanja 56. tradicionalne ulične trke, izvršiće se i obustava saobraćaja za vreme prolaska takmičara u ulicama u Požarevcu, danas u periodu od 12 časova do 20 časova. Start trke je  u 16 časova na Trgu oslobođenja. Učesnici trke kretaće se ulicama: Trg oslobođenja, Tabačka čaršija, Trg Radomira Vujovića do benzinske pumpe „NIS“, gde bi se okretali i nastavili trku u istom pravcu iz suprotnog smera ka Trgu oslobođenja.

Kada je reč o položaju lokalnih klubova, kostić je naveo da će uvek imati podršku saveza, ali da bi uputno bilo da se što više oslone na domaće snage i razvijanje sopstvenih škola iz kojih bi delegirali buduće asove.

Više o svim ovim temama pogledajte u videu ispod.Vaši komentari
Ostavite komentar