'

56. LJKI - RASPORED KONCERATA

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Pon, 19.08.2019
1

U Požarevcu od 30. avgusta do 1. septembra, biće održane po 56. put Ljubičevske konjičke igre, međunarodna sportsko-turistička manifestacija pod pokroviteljstvom predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, koji je ujedno i počasni predsednik Organizacionog odbora Igara.Muzički program ovogodišnjih igara odvijaće se na dve lokacije i to u centru grada i na Stadionu malih sportova(dvorište Politehničke škole).
U sredu, 28. avgusta, u centru grada biće održan koncert Borisa Petrovića, finaliste takmičenja Prvi glas Srbije.

Iste večeri, publika će uživati u pesmama Lexington banda a na Stadionu malih sportova (dvorište Politehničke škole) nastupiće lokalni bendovi i rok grupe.
Dan kasnije, 29. avgusta, na Trgu oslobođenja koncert održaće pevač Renato Henc, nakon koga će potom nastupati rok sastav „Crvena jabuka“ dok će uporedo, na Stadionu malih sportova (dvorište Politehničke škole), biti koncert Simfonijskog orkestra „Gvardia“.
U petak, 30. avgusta, nakon defilea, koncerte će održati Miloš Radovanović i Sergej Ćetković, dok će posetioce na Stadionu malih sportova (dvorište Politehničke škole), zabavljati di džej. 
Subota, 31. avgust, rezervisana je za Lepu Brenu i Stefana Živojinovića a na Stadionu malih sportova (dvorište Politehničke škole), biće organizovana Smotra folklornih ansambala.Pored muzičkog programa i ove godine pripremljen je i bogat prateći program manifestacije.

Vaši komentari

Samo tvrdo 2019.

Uto, 20.08.2019
Hvala na informaciji...Sta reci...odabrani izvodjaci,primereni : Gastabajterima,penzionerima,"kupljenim diplomama"domacicama koje posle zadruge,farme i parova jednom godisnje uspevaju da pokrenu muzeve koji celu godinu "cimaju"pivo ispred prodavnice,nezaposlenima koji mole boga da ne nadju posao...HVALA.Nije to za Mene.
Ostavite komentar