'

Ekipa „Trio- Zlatno runo“ skuvala najbolji lovački gulaš

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: ekucevo
Čet, 8.08.2019
0

U organizaciji Lovačke sekcija Duboka i MZ Duboka, u utorak 6. avgusta, održana je 12. Gulašijada na kojoj se nadmetalo 17 ekipa sastavljenih od najeminentnijih kulinarskih eksperata.Takmičari su svoje vatre potpalili u 11 časova i gulaš kuvali sve do 17 časova, kada je počeo Kulturno-umetnički deo programa u kome su nastupili KUD „Voluja“ iz Voluje i KUD „Rusaljke“ iz Duboke.

Žiri sastavljen od vrhunskih stručnjaka za ovu materiju, stvarno je imao izuzetno težak zadatak. Na kraju je odlučeno da treće mesto pripadne ekipi „Cipi-ripi“ iz Ševice, drugo timu „Mitar i Prike“ (koji je dobio i posebnu diplomu organizatora zbog toga što su jedini koji su  do sada nastupili na svih 12 Gulašijada u Duboki), dok je za pobednika proglašena ekipa „Trio -Zlatno runo“ koju su sačinjavali Vlasta Vojkić, Radiša Rajić i Miodrag Šojanović.

Nagrade su uručili zamenik predsednika opštine Nebojša Mitrović, predsednik Lovačke sekcije Duboka Slobodan Lazarević i predsednik Saveta MZ Duboka Dragiša Ilić.

Manifestaciji su prisustvovali i nosioci najviših funkcija u lokalnoj samoupravi – predsednik opštine Vladimir Stojanović, zamenik predsednika opštine Nebojša Mitrović, pomoćnica predsednika opštine Jasmina Ćamilović, načelnik OU Zoran Velimirović i članovi Opštinskog veća Miloš Petrović, Davor Stanojević i Slaviša Marijoković kao i predsednik NSV Novica Janošević, direktori škola, JP i ustanova čiji je osnivač Skupština opštine, kao i mnogobrojni gosti iz okriga pa i šire.

Vaši komentari
Ostavite komentar