'

Zaplenjeno 1,7 kilograma marihuane, pečati i registarske tablice

HRONIKA
Autor: Hit 1
Izvor: PU Požarevac
Čet, 1.08.2019
0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su N. B. (1970) iz okoline Velikog Gradišta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.


Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog zaplenila oko 1,7 kilograma marihuane i oko 14 grama amfetamina.


Takođe, pronađene su 24 inostrane registarske tablice motocikala i više različitih pečata državnih organa Slovenije i Italije pa će protiv njega, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu biti podneta i krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo falsifikovanje isprava.

U stanu je pronađena i lovačka puška njegovog šezdesetosmogodišnjeg oca, protiv koga će biti podneta krivična prijava za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu.

Vaši komentari
Ostavite komentar