'

Renovirana fiskulturna sala u Tehničkoj školi „Nikola Tesla“ u Kostolcu (VIDEO+FOTO)

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Uto, 14.05.2019
0

Sredstvima grada renovirana je fiskulturna sala u Tehničkoj školi sa domom učenika „Nikola Tesla“ u Kostolcu. Danas je presecanjem vrpce, sala puštena u funkciju.


Grad Požarevac je obezbedio sredstva za kapitalne investicije za automatsku dojavu požara 2 miliona 33 hiljada dinara, za panelna vrata u školskoj radionici 500 hiljade dinara i za pod u fiskulturnoj sali 2 miliona 380 hiljade dinara. Parket u fiskulturnoj sali odrađen je u skladu sa firma standardima, rekao je direktor škole Goran Nestorović,


Kako je istakao gradonačelnik Požarevca Bane Spasović dosta toga je urađeno u školi sredstvima grada ali takođe i sopstvenim sredstvima škole.

Iz razgovora sa, predsednikom Gradske opštine Kostolac da bi trebalo da obezbedimo sredstva za jednu vrednu investiciju kojom će se obezbedititi energtska efikasnost objekta. U narednoj budžetskoj godini obezbedićemo sredstva da se uradi izolacija i tada bi oko 80 odsto objekta bilo rekonstruisano adaptirano, a ostali bi neki manji zahvati“, naveo je gradonačelnik.

Grad je za kostolačku srednju školu izdvojio pored oko 5 miliona za kapitalne investicije i 13 miliona za tekuće održavanje.


Vaši komentari
Ostavite komentar