'

Otvoren Klub navijača Partizana u Požarevcu (FOTO)

SPORT
Autor: Hit1, foto: Z.Milovanović
Izvor: Hit radio
Pon, 13.05.2019
0

Presecanjem vrpce danas u Požarevcu je svečano otvoren Klub navijača crno-belih.

                                                                              

Objekat su otvorili Partizanovi asovi Saša Ilić, legendarni kapiten FK Partizan i Novica Veličković, kapiten KK Partizan, nakon čega je sveštenik Srpske pravoslavne crkve osveštao prostorije. 

Mnogobrojni navijači su imali priliku da se fotografišu sa dvojicom klupskih legendi.

                                                                                      

"Nadam se da će otvaranje Kluba Partizana u Požarevcu kroz neku godinu doprineti da bude još veći broj navijača i da će Požarevac postati crno-beli grad. Iznanedio me je veliki broj navijača koji su došli da uveličaju ovu svečanost, drago mi je što su se odazvali Novica Veličković, kapitan KK Partizan i da su došli ljudi iz rukometa, vaterpola, što zajedno čini crno-belu familiju”, rekao je Saša Ilić.

Neposredno pre otvaranja prostorija kluba navijača, Saša Ilić je bio gost gradonačelnika Baneta Spasovića koji mu je tom prilikom uručio statuetu Miloša Obrenovića.

Druženje je nastavljeno u restoranu "Vitez" gde su uručene zahvalnice firmama i pojedincima koji su pomogli rad udruženja i uručenje prigodnih poklona gostima iz partizanove sportske porodice. Veče crno-belog druženja ulepšaće i Marko Bulat, muzičar i navijači Partizana.

Klub navijača Partizana nalazi se na uglu Kninske i ulice Čede Vasovića u Požarevcu.


Foto: Z.Milovanović

Vaši komentari
Ostavite komentar