'

Otvoren Festival cveća u Požarevcu (FOTO+VIDEO)

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Sub, 11.05.2019
0

Dvanaesti po redu "Festival cveća" u Požarevcu otvoren je danas i oko stotinak izlagača cveća, sadnog materijala i medara, izložili su svoje proizvode na parkinge pored Centra za kulturu i Načelstva.

 

Festival je otvorio Dejan Krstić, član gradskog veća za kulturu medije i NVO. Na svečanom otvaranju festivala, nastupili su mališani iz požarevačkih vrtića.

 

Posetioci će biti u prilici da dobiju korisne savete za oplemenjivanje životnog prostora, kao i da po sniženim cenama kupe cvetne bukete, aranžmane, sezonsko cveće.

 

Na ovogodišnjem festivalu posetioci će moći i da se fotografišu u ramu TO grada Požarevca. Sve fotografije bice postavljene na fejsbuk stranici organizatora, na kojoj posetioci mogu da daju svoj lajk. Takmičar sa najvećim brojem lajkova osvojiće poklon.

 

Festival cveća organizuje Turistička organizacija Grada Požarevca u saradnji sa Udruženjem cvećara Braničevskog i Podunavskog okruga, Udruženjem pčelara, a pod pokroviteljstvom grada Požarevca. Realizaciju festivala su pomogli i Poljoprivredna škola sa domom učenika „Sonja Marinković”, Ekonomska i Politehnička škola, OŠ „Dositej Obradović”u Požarevcu i javna komunalna preduzeća „Parking servis“, „Vodovod i kanalizacija“ i „Komunalne službe“ i Centar za kulturu Požarevac.

Proglašenje pobednika ovogodišnjeg Sajma je u 13 sati.

Snimak otvaranja pogledajte OVDE.

Vaši komentari
Ostavite komentar