'

Napao nožem vlasnika kafea „Lion“

HRONIKA
Autor: Hit2
Izvor: Vecernje novosti
Sre, 8.05.2019
0

Radnik obezbeđenja Gradske uprave Požarevac, M. N. (46), uhapšen je u utorak uveče, jer je nožem napao Dejana Lilkovića (52), suvlasnika kafea „Lion“ u Ulici Čede Vasovića, zadavši mu ubod u desnu stranu grudnog koša, prenose Vecernje novosti.


Prema nezvaničnim saznanjima ''Novosti'', M. N. je u „Lion“ stigao u vidno alkoholisanom stanju i ubrzo je počeo da galami i uznemirava goste. Tada mu je prišao suvlasnik kafea i pokušao da ga smiri i izvede iz lokala.
Međutim, on je tada izvadio nož i njime Lilkovića ubo u desnu stranu grudnog koša. Ubrzo je na lice mesta stigla Hitna pomoć, kao i policija, koja je kafe ogradila zaštitnom trakom, zbog obavljanja uviđaja.

Neposredno pre ovog napada, saznaju Ve;ernje novosti, M. N. je svratio u još jedan ugostiteljski lokal, u blizini „Liona“. I tamo je uznemiravao goste galamom, ali je konobar uspeo da ga ubedi da napusti lokal, pa se odatle zaputio do „Liona“.

Lilković je vozilom Hitne pomoći ubrzo prebačen na hirurgiju Opšte bolnice, gde je nad njim izvršena operacija i njegovo stanje se konstantno prati.

Vaši komentari
Ostavite komentar