'

Srbija igra u Požarevcu

SPORT
Autor: Hit 3
Izvor: Hit radio
Ned, 14.04.2019
0

Požarevac je domaćin međunarodne prijateljske futsal utakmice u kojoj Srbija dočekuje ekipu Azerbejdžana. Meč se igra u utorak, 16. aprila od 18 sati.


Ovaj dvomeč počinje dan ranije, utakmicom u Zrenjaninu a Požarevac će imati čast da u drugoj utakmici sa ovim rivalom koji je petoplasirani na svetskoj rang listi najboljih reprezentacija sveta, bude domaćin najboljoj futsal selekciji Srbije. Interesovanje za ovaj meč sa renomiranim protivnikom koji u svojim redovima ima veliki broj brazilaca je veliko jer su svoj dolazak najavili navijači i ljubitelji futsala iz svih krajeva Srbije.

Inače ovi mečevi sa Azerbejdžanom i prethodni sa Brazilom organizovani su u sklopu priprema za naredno Svetsko prvenstvo u Litvaniji. Srbija je, pod vođstvom selektora Gorana Ivančića, u fazi podmlađivanja ekipe, ali i pored toga uspeli su da se u prvom meču sa reprezentacijom Brazila pokažu u najlepšem svetlu pred fanatičnom niškom publikom i pobede sa čak 3:0.

Sve to je još jedan dokaz da odlična atmosfera na tribinama itekako znači igračima na terenu. Zbog toga, Grad Požarevac i Sportski centar Požarevac pozivaju navijače da dođu u što većem broju, ponesu navijačke rekvizite i uživaju u jedinstvenoj prilici gde je naš grad domaćin državnoj reprezentaciji.

Ulaz je besplatan, ali se u Halu sportova može ući samo sa ulaznicom. Za meč vlada veliko interesovanje, tako da je veliki broj ulaznice već podeljen, ali će jedan broj ulaznica biti podeljan na sam dan odigravanja, najkasnije sat vremena uoči utakmice.

Vaši komentari
Ostavite komentar