'

Radovi na asfaltiranju ulica u gradu i selima

LOKALNE VESTI
Autor: Hit3
Izvor: Hit radio
Pet, 12.04.2019
0

Prema javnim nabavkama koje su u toku ili su nedavno okončane, objavljenim na sajtu Grada Požarevca, očekuje nas udarničko drugo tromesečje ove godine.


Pored rekonstrukcije Sinđelićeve ulice o čemu smo već pisali, očekuje nas i rehabilitacija trotoara i platoa sa popločavanjem u ulici Čede Vasovića – desna strana u smeru ka ulici Đure Đakovića. Ovi radovi podrazumevaju i rehabilitaciju dečjeg igrališta na platou sa novim mobilijarom i ogradom.

Takođe, u navedenom periodu radiće se i asfaltiranje ulice Devet Jugovića (naselje Kanal) u Kostolcu, rehabilitacija trotoara u ulici Dunavskoj u Požarevcu (leva strana od Nemanjine do Partizanske), kao i rehabilitacija trotoara u ulici Hajduk Veljkovoj.

Kada su seoske mesne zajednice u pitanju, i tu je spisak poduži a u skladu sa najavama lokalnog rukovodstva da će se radovi sprovoditi ravnomerno na čitavoj teritoriji grada.

Asfaltiranje očekuje ulice Petra Drapšina u MZ „Beranje“, Partizanska i Narodnih heroja u MZ Kasidol, Veljka Dugoševića – put od groblja do naselja u MZ Bare, krak Veljka Dugoševića i krak Vase Pelagića u MZ „Beranje“, Korčaginova u MZ „Trnjane“, Radomirova i Bože Dimitrijevića u MZ „Nabrđe“, Mlavska i Veljka Dugoševića u MZ „Bratinac“, Bože Dimitrijevića u MZ Petka, Save Kovačevića, Moše Pijade i dela ulice Miloša Obilića u MZ Klenovnik, Lole Ribara u MZ Ostrovo, Dimitrija Tucovića I deo u MZ Ćirikovac.

Presvlačenje asfaltom očekuje i ulicu pored osnovne škole u MZ „Dubravica“ kao i sportskog igrališta u školskom dvorištu u MZ„ Dubravica“, ulice Koče Popovića u MZ „Batovac“, Svetosavsku u MZ „Batovac“, Mileta Ristića – drugi deo u MZ „Brežane“, Veljka Dugoševića u MZ „Živica“, Edvarda Kardelja u MZ „Živica“, Jovana Jovanovića Zmaja u MZ „Dragovac“, i ulicu Cara Dušana u MZ „Dragovac“.

 

Vaši komentari
Ostavite komentar