'

NZS: Prezentacija Javnih poziva i konkursa u Žagubici

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: zagubica.org.rs
Sre, 13.03.2019
0

U  cilju realizacije programa i mera aktivne politike zapošljavanja predviđenih programom rada za 2019. godinu, Nacionalna služba zapošljavanja raspisala je Javne pozive i konkurse čiju prezentaciju sprovodi širom Srbije po regionima i opštinama.

 

Filijala za zapošljavanje Požarevac, je tako u saradnji sa Regionalnom Privrednom komorom za Braničevski i Podunavski okrug, organizovala i sastanak sa poslodavcima sa teritorije opštine Žagubica, u Žagubici, 11. marta.

Prisutne je na početku pozdravila direktor filijale Požarevac Sonja Mirić, a zatim se obratio i Predrag Ivković, zamenik predsednika opštine Žagubica. 

Cilj promocije bio je da se u neposrednom kontaktu sa poslodavcima prezentuju mogućnosti angažovanja i zapošljavanja nezaposlenih sa evidencije, objasne uslovi i daju odgovori na konkretna pitanja.

Na skupu koji je Nacionalna služba za zapošljavanje filijala Požarevac, organizovala u Žagubici, učestvovao je veliki broj preduzetnika, predstavnika malih i srednjih preduzeća, privrednih društava, udruženja i javnih ustanova.

Vaši komentari
Ostavite komentar